Over Sportsignaal

Sportsignaal is het live sportprogramma van de regio Haaglanden. De uitzendingen zijn wekelijks te horen via Lokale Omroep Midvliet en Den haag FM.

Den Haag FM, Midvliet, haagsetopsport.nl en hethaagsamateurvoetbal.nl hebben de handen ineengeslagen ten behoeve van de sportverslaggeving in de regio Haaglanden. In september 2021 start het vernieuwde live sportprogramma Sportsignaal. Met verslaggevers langs de velden die live verslag doen, interviews, statistieken en standen, voor- en nabeschouwingen van heel veel wedstrijden in vele sportdisciplines in de regio, op zaterdag- en zondagmiddag. De uitzendingen zijn zowel te volgen op Den Haag FM als op Midvliet.

Midvliet en Den Haag FM hebben ervaring met sportverslaggeving. Gezamenlijk met de twee websites is nu een groot platform ontstaan van waaruit de sport in de regio weer een prominente plek krijgt bij de lokale media. De medewerkers van het succesvolle Sporttribune bij Midvliet en de medewerkers van het al jarenlang lopende Sportsignaal op Den Haag FM zullen gezamenlijk de uitzendingen verzorgen.

De uitzendingen starten vanaf de tweede helft van september bij de start van de nieuwe competities op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur (in voorkomende gevallen tot 18.00 uur).

Vrijwilligers

Hoewel een groot aantal vrijwilligers beschikbaar is, zijn meer mensen van harte welkom. Mensen met een sporthart en interesse in een rol bij dit programma worden uitgenodigd om zich te melden bij een van beide omroepen. Hoe meer mensen zich ervoor willen inzetten, hoe beter het programma wordt.

Mogelijkheden van ontvangst

Den Haag FM is in Den Haag en direct daarbuiten te ontvangen via FM 92.0 en DAB+ kanaal 5C, alsmede via de gratis app van Den Haag FM en via denhaagfm.nl.

Midvliet is te beluisteren in de regio Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en direct aangrenzende plaatsen via FM 107.2 en 107.9, via DAB+ kanaal 11B (lokaal 45) en via de website midvliet.nl.