Sportsignaal weer ‘back in business’

De afgelopen jaren heeft Sportsignaal op Den Haag FM voornamelijk Haags amateurvoetbal uitgezonden. Misschien te veel, zeker als je bedenkt hoe veel andere sporten er in de regio bedreven worden. De Corona-crisis heeft ons pas op de plaats doen maken en hebben we met een andere blik gekeken naar de toekomst van ons programma gekeken.

Naast Den Haag FM is er een uitzendovereenkomst aangegaan met Midvliet FM, waardoor ons uitzendgebied vergroot wordt en er meer luisteraars bereikt kunnen worden.

Naast onze reguliere uitzendingen op zaterdag en zondag zullen we jullie via diverse media ook door de weeks op de hoogte houden van wat er op sportgebied gebeurt. Met een nieuw logo, een nieuwe website een samenwerking met de websites haagesetopsport.nl en hethaagsamateurvoetbal.nl is Sportsignaal in staat zijn de komende jaren jullie op de hoogte te houden van alles wat er speelt op top- en breedtesport in onze regio.

Vyron Verkijk (Den Haag FM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *